Aan het laden

Aan het laden

My Volkswagen

Welkom! Als Volkswagen-klant, biedt MyVolkswagen u een heleboel voordelen!

Een praktisch en gratis platform zonder rompslomp U geniet van de mobiliteitsgarantie, onbeperkt in tijd of kilometerstand, zolang uw Volkswagen onderhouden wordt in het officieel netwerk van Volkswagen.

Door het gebruik van MyVolkswagen aanvaardt u de wettelijke bepalingen rond de verwerking van persoonlijke gegevens.

Aanmelden op MyVolkswagen

Met deze slimme manier van aanmelden kan je in alle rust en veiligheid jezelf kenbaar maken.

Inloggen met itsme

Heeft u nog geen digitale ID met itsme? Maak dan hier een account aan. Tip: Zorg er voor dat je Itsme account gekoppeld is in "mijn profiel" en bespaar jezelf extra tijd


Vragen over itsme? Problemen bij het aanmaken van een account? Vind hier alle antwoorden.

Of meld je aan met uw e-mailadres

Nog niet ingeschreven?

Inschrijven

?Problemen bij het aanmelden of bij uw inschrijving? Een vraag gerelateerd aan MyVolkswagen? Klik op het vraagteken om contact op te nemen met onze klantenservice.

Privacy

Inschrijven op MyVolkswagen

Geef ons uw e-mailadres. Daarna ontvangt u een bevestigingsmail om uw inschrijving af te ronden.

?Problemen bij het aanmelden of bij uw inschrijving? Een vraag gerelateerd aan MyVolkswagen? Klik op het vraagteken om contact op te nemen met onze klantenservice.

Privacy

Aanmelden op MyVolkswagen

Bedankt voor uw inschrijving op MyVolkswagen.

U ontvangt spoedig een e-mail met een bevestigingslink op het opgegeven e-mailadres. Bevestig uw inschrijving opdat u zo snel mogelijk kunt genieten van alle voordelen van uw persoonlijke MyVolkswagen omgeving.

Tot binnenkort

Het MyVolkswagen team

Privacy

FAQ

U heeft een vraag omtrend MyVolkswagen of u slaagt er niet in om u aan te melden? Vind snel een antwoord in onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

De FAQ raadplegen

Contact

Heeft u nog vragen over de MyVolkswagen portal of onze mobiele applicatie MyVolkswagen? Als u door ons wenst gecontacteerd te worden, dan volstaat het om de velden hieronder in te vullen. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk contacteren.

6 goede redenen om uw auto op MyVolkswagen te registreren

1 2 3 4 5 6
1 Maak heel eenvoudig een afspraak bij uw Volkswagen Service Partner

Zorg ervoor dat uw auto goed blijft presteren en veilig is. Via MyVolkswagen maakt u in een paar kliks een afspraak voor het onderhoud van uw auto bij de Volkswagen Service Partner van uw keuze. Wilt u genieten van de voordelen van de levenslange gratis Mobiliteitsgarantie, ga dan steeds met uw auto langs bij een erkende Volkswagendealer.

2 Blijf steeds op de hoogte van hoe het met uw Volkswagen gaat

Alle informatie over uw Volkswagen, zoals de kilometerstand, het chassisnummer, de referentie van het model, de nummerplaat … vindt u terug met één klik op MyVolkswagen: uw persoonlijke, centrale beheersruimte.

3 Profiteer volop van de functionaliteiten van uw Volkswagen

Op MyVolkswagen vindt u informatie over de controlelampjes op het dashboard en verschillende tips en tricks om uw auto optimaal te onderhouden.

4 Blijf op de hoogte van exclusieve aanbiedingen en promoties

Dankzij MyVolkswagen bent u steeds als eerste op de hoogte van de speciale aanbiedingen van Volkswagen.

5 Ontvang VIP-uitnodigingen voor Volkswagen evenementen

Beleef onvergetelijke emotionele momenten dankzij de Volkswagen evenementen. Raadpleeg onze agenda en schrijf u als eerste in via uw persoonlijk MyVolkwagen account.

6 Volg enkel het nieuws van Volkswagen dat u interesseert

Houdt u van auto’s? MyVolkswagen is ook een informatieportaal dat u kan personaliseren naargelang uw interesses. Zo blijft u op de hoogte van de belangrijkste trends binnen de sector.